Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cztery Plany :)

Chciałabym być powietrzem, które obnaża twoje poranki.
I zamierać w każdym pocałunku.
Pośród tych, które nas rozpierały.
I ubierać za ścianą, na wszelki wypadek, gdybyś miał mnie zostawić.

Teraz wiem że jestem szczęśliwa.
Teraz wiem że jesteś tutaj.
Trzymajac się blisko mnie.

Proponuje Ci cztery plany, by poznać nasza historię
która jest do przejścia .
Proponuje Ci cztery plany, by poznać słowa naszej melodii.
Czuje i potrafię, jeśli jesteś obok.
To prawda ja chcę zostać.

Jesteś słowami mojej melodii, niech nas nie wybudzają z blaskiem dnia.
To prawda pragnę zostać ,by nie wyobrażać sobie Ciebie.
Oddychać i żyć jeden milimetr od Ciebie.

I jak ktoś powiedział
,, Nie ważne jak zaczyna , ważne jak się kończy.''
Wędruj moimi palcami po mapie naszego życia.

36 399 wyświetleń
288 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!