Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chcesz usłyszeć jak echo
Powtarza twoje imię
Chcesz by ktoś cię zawołał
Gdy zgubiłaś się w ciemności

Chcesz wiedzieć że piszę
Właśnie do ciebie
A ukrywasz swój adres

Szukasz swojego imienia
Wśród hieroglifów w sercu
A nie chcesz zdradzić
Jak pisze się twoje imię

Chcesz bym zbadał
Twoją bliznę na sercu
Lecz wstydzisz się
Zdjąć jedwabną bluzkę

A nawet jeśli
Zapragniesz rozkoszny
Boisz się dokąd
Zabłądzą twoje dłonie

Bo jak się wycofać
W połowie zadania ?
Sprzedaj falsyfikaty
bezpieczeństwa
Za prawdziwą wolność
Póki cię stać

*bez dedykacji

103 387 wyświetleń
1203 teksty
141 obserwujących
  • szpiek

    18 August 2017, 12:16

    A dzięki, za opinie i czujność :-):-):-):-)

  • LiaMort

    17 August 2017, 23:35

    póki*... ;)

  • Irracja

    17 August 2017, 12:05

    ... dla mnie piękne...

    ;-)