Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czekanie

Chcesz to pisz
Nie chcesz
to śpisz
Oczy zamykasz
Czekasz aż
Nadejdzie
Wena nawijana
na szpulę
na pulę słów
rymowanych
ze snów.

12 238 wyświetleń
135 tekstów
3 obserwujących
  • Monika M.

    2 January 2021, 01:07

    Cudne:)
    Choć nie wiem - jak to jest czekać na wenę.
    Ja czekam na Cud...