Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesieni czas

...

Chcesz poczuć cokolwiek
- Stań na skraju siebie
Chcesz być wolnym
- Pozwól się zniewolić
Chcesz uciec...

Zostań,
Noc jeszcze młoda

*fragment

3442 wyświetlenia
54 teksty
9 obserwujących