Menu
Gildia Pióra na Patronite

chce się nauczyć Twojego zapachu
by karmić się nim
nawet
gdy nie będe głodna.

2938 wyświetleń
30 tekstów
0 obserwujących
  • piórem2

    27 March 2017, 18:05

    jeszcze wczoraj byłam zakochana w twych tekstach, nie ważne

  • 27 March 2017, 16:52

    Zepsute ? W jakis sposób i przez co ?

  • piórem2

    27 March 2017, 15:32

    Ciekawe i ładne utwory szkoda że zepsute.
    Szkoda.