Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kołyska marzeń ...❤️

Jest noc wkradnij się do mnie
Chcę poczuć Ciebie
Ogrzej mnie sobą
Powiedz czułe słowo
Czekałam wiecznie
Znów czuję się potrzebna
Jest noc a nasze ciała wygłodzone
Chcę oddychać Tobą
Tonąć w Twoich oczach
Utkajmy dywan z pocałunków
Splećmy w warkocz nasze szepty
Ukołysz mnie jak w kołysce marzeń.
Jest noc i nie ważna odległość
Mamy siebie w dotyku
Koisz moją duszę
Nasze westchnienia
Dzikością karmione
Moja oazo spokoju
Jest noc i niech trwa do świtu
Przytul mnie rozmarzoną
Okryj lawiną pocałunków
Mów z namiętnością
Rozbij te niepewności brzegów
Zaczyna świtać
Wróć jutro do mnie...
Uwierz, że dam Ci więcej…

Thebestkasiaa 02.08.2017

https://www.youtube.com/watch?time_continue=48

5651 wyświetleń
85 tekstów
7 obserwujących
  • Krisso

    24 June 2019, 18:14

    Gdzie jesteś ?
    brakuje Twoich przemyśleń...

  • 6 August 2017, 20:50

    może herbatki przeterminowanej ,służę
    a propos ,na zimno czy na gorąco?

  • RozaR

    6 August 2017, 20:46

    wraca z żołądka

  • RozaR

    6 August 2017, 17:13

    Ta - wino czasami wraca

  • RozaR

    6 August 2017, 07:12

    sknerom jestum

  • RozaR

    5 August 2017, 22:32

    Wychodzi że wiersz jak tanie słodkie wino.
    Bolo jest koneserem takich .
    Jednak tekst nie do końca taki tani .

  • 5 August 2017, 21:51

    tak to o to chodzi aby mi postawić p o raz kolejny psychiatryczne rozpoznanie
    to byłoby idealne wyjście z sytuacji dla lokalnej hipokryzji zdecydowanie
    niczego bym już nie napisała
    i to byłoby wszystkim na rękę
    Przede wszystkim złamana noga to na pewno zespól maniakalno depresyjny
    podobnie jak butelka która wylądowała na oknie busa z impetem to także zespól maniakalny
    dzisiejsze wystrzały na boisku pod moim oknem
    zdrowy konar który cudowną mocą w bardzo spokojne popołudnie jeszcze przed nadejściem burzy złamał się niczym zapałka
    ochroniarze z banku którzy nieomalże wjechali mi na nogę na chodniku itd itp

  • 5 August 2017, 21:28

    nie będę już nawet żartować
    mam dość tej wojny lokalnej na znaczenia
    każdy sądzi według siebie
    i niech sobie sądzi
    aby tyko w moje życie nie wchodził
    z butami i z grysikiem
    jak i z premedytacją
    niech pilnuje własnego nosa i własnego podwórka
    a ma już co nieco do pilnowania

  • 5 August 2017, 11:09

    Aha czyli nauczają tylko tych zdolniejszych od siebie , rozumiem
    na złodzieju czapka gore , a nóż się wyda że nic nie wiem choć udaję że wiem wszystko

  • 5 August 2017, 11:03

    wszyscy mnie naokoło nauczają
    to i mi wolno Feluś