Menu
Gildia Pióra na Patronite

najtrudniejsza kawa

chcemy pić kawę
zrobioną z prawdy
zalaną uśmiechem
z mlecznym spojrzeniem
i posłodzoną szczęściem

wymaga ona poświęcenia

pobudki wczesnym rankiem
gdy kłamiemy, by zostać
gdy wykrzywiamy usta w grymasie
gdy zamykamy oczy
gdy płaczemy ze zmęczenia

7456 wyświetleń
85 tekstów
17 obserwujących
  • AnTyKwA

    9 September 2013, 16:37

    Gotowa jestem się poświęcić :) Podoba mi się:)