Menu
Gildia Pióra na Patronite

chcemy dotykać nieba
a zapominamy podnosić ramiona

podpierasz głowę
licząc jaskrawe dni

nie patrząc pod słońce
oślepiamy się
własną przeciwnością

szaleństwo orbit księżyca
upaja młodzieńcze usta

czas nieustannie dyktuje nas
a my nie potrafimy znów
stać się takim dzieckiem

54 955 wyświetleń
976 tekstów
58 obserwujących
  • Malusia_035

    10 April 2017, 11:17

    bardzo ładny :)

    pozdrawiam :)

    od ryksza
  • Smurf007

    7 April 2017, 08:34

    Dziękuję Wam za uznanie :)

  • Adnachiel

    7 April 2017, 07:01

    Świetny wiersz.

  • Smurf007

    2 April 2017, 00:06

    tak, to główna inspiracja ;)

  • Papużka

    2 April 2017, 00:04

    Prawdziwe... samo życie.