Menu
Gildia Pióra na Patronite

Środek

chcemy być w centrum
czuć się ważni istotni
chcemy by wszystko
kręciło się wokół nas
być słońcem dla ludzkich planet

lecz nie mamy w sobie takiej siły
by wielkie struktury
i siebie samego w harmonii utrzymać
bez zjednoczenia z tym co w nas
i poza nami

4528 wyświetleń
87 tekstów
5 obserwujących
  • Trzykropek

    13 February 2020, 09:54

    Tak, przeważa jednak stawianie siebie na pierwszym miejscu.