Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Chcę Ciebie dziś, jutro, zawsze.
Chcę przy Tobie budzić się i razem z Tobą kłaść się spać
Pić poranną kawę z domieszką papierosa i czuć Twój zapach każdego dnia.
Patrzeć jak wychodzisz rano do pracy i jak wracasz z uśmiechem na twarzy.
Wiem, że nic nie trwa wiecznie, a jednak wciąż mam nadzieję.
Że to wszystko to nie wymysł mojej wyobraźni.
A jednak..
Na nocnym stoliku tylko koperta z moim imieniem, a w środku słowa: Kocham i przepraszam. Żegnaj.

1237 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!