Menu
Gildia Pióra na Patronite

słabość

chcę ci dać
to co ukryte głębiej

niż mogę sięgnąć

chcę ci dać
to wszystko czego pragnę

różowieję
w płynącym we mnie świetle

kiedy ty
lubisz brąz

30 318 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    3 July 2018, 12:35

    tutaj humor posłużył do g(ratowania) "zbyt otwartych" krawędzi. dziękuję, pozdrawiam serdecznie z :)

  • 1 July 2018, 18:45

    ;)

  • silvershadow

    1 July 2018, 18:16

    nie zerżnąłem tylko nawiązałem do niego licząc na poczucie humoru.

  • 1 July 2018, 11:00

    zerżnąłeś od Rynkowskiego
    ten brąz :)