Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wybuch

Chcę byś poczuł
ból cierpienia
bez głosu ...by krzyczeć
bez nóg by uciec
bez duszy ocalenia
bez oczu by widzieć
nie chcę być świadoma
że czujesz ten ból
moja dusza obnażona
mój palec na spuście
dzień twojej śmierci...nadchodzi
skąpany w czerni
skosztujesz ostatni pocałunek
naciskam spust...rozerwana głowa.

https://www.youtube.com/watch?v=70EH6hiM-a8

63 305 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
  • wdech

    5 March 2017, 18:13

    he he
    rozrywa ci głowę, czujesz ból, czy tracisz świadomość urojeń?

  • czarna mamba

    5 March 2017, 17:56

    hhhmm biedne, niekochane dziecko :( :( :(

  • wdech

    5 March 2017, 15:58

    he he
    twoje chcice cię kiedyś zabiją
    na amen

  • czarna mamba

    5 March 2017, 15:41

    zapomniałam ...to dla ciebie ,...na rozlużnienie stolca ...pozdrawiam

  • wdech

    5 March 2017, 12:59

    ty to jednak masz sporo szpilek w tyłku
    :P