Menu
Gildia Pióra na Patronite

Być.

Chcę być prezentem na pierwszą gwiazdkę,
chcę być pierwszym snem na jawie,
chcę być tą co wie ,co to znaczy kochać,
chcę być tą co umiera z nadzieją jako ostatnia.

287 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
  • Cris

    1 January 2020, 10:06

    nie zawsze chcę'' się spełnia, ale życzę byś była
    :)

  • onejka

    30 December 2019, 10:05

    Szczęśliwego spełnienia życzę :)

  • yetick

    29 December 2019, 23:01

    Chcieć to nie zawsze znaczy móc.. lecz życzę spełnienia marzeń 😉