Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Chcę, żebyś więcej nie płakał
Przez pewne osoby
Na które musisz patrzeć codziennie
Zadające Ci tylko ból
One nie zasługują na Twe łzy
Na żadne Twoje uczucia
Nawet na pogardę

1083 wyświetlenia
41 tekstów
4 obserwujących
  • RozaR

    1 February 2014, 20:33

    Ujełaś się za kimś ! z jakiego powodu ?