Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chcę

Chce zasnąć przy tobie
Więc nie będę spał noc całą
A gdy będę przy tobie zasnę
Chce patrzeć ci w oczy
Więc je zamknę aż przyjdziesz
Chce czuć twój zapach
Więc wstrzymam oddech
Aż będziesz przy mnie
Chce nasycić się twą duszą
Więc na ciebie czekać będę
Chcę jakie to samolubne i egoistyczne
Dlatego nie mogę spać, przejrzeć na oczy, odczuwać bodźców, nakarmić głodu
Mimo wszystko czekam na ciebie…
Bo to ty jesteś pełnią mego życia

10 856 wyświetleń
68 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!