Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Chcę wyjść z tego cało
Bardzo chcę
Poranione me ciało
Za serce Cię chwycę
Żyć mi się odechciało
Najważniejsze chwile z życia wychwycę
Twój oddech to za mało
Więc oddech swój spłycę
To nic mi nie dało
Wszystko tracę
Nic mi się nie udało
Z psychologiem wejdę we współpracę
Wsparcia to nie dodało
Za te konsultacje przepłacę
Serce z umysłem się dogadało
Nareszcie
Jeszcze nie wszystko stracone
Pieniądze za rozmowy nie wrócone
Trudno
Wyjdę z tego sama
Mówiła mi mama
Miała rację
Te wszystkie chore akcje
Były w mojej głowie

200 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!