Menu
Gildia Pióra na Patronite

impas

Chcę wierzyć,
Chcę być,
chcę kochać,
chcę żyć.

Chcę mieć,
chcę dać
i nie chcę się bać.

Chcę wiedzieć na pewno,
bo zła jest niepewność ...

Gdy ogarnia mnie
to boję wciąż się.

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    8 May 2018, 05:33

    Zmień nastawienie...