Menu
Gildia Pióra na Patronite

Surrealizm

Chcę:
- usłyszeć dzwonek telefonu,
wiedząc, że to Ty,
- usłyszeć także Twój głos,
- może i nawet zobaczyć Cię
(nie tylko na zdjęciu).
A wieczorem
- gdy już zasnę wtulona w Twe ramiona -
powiemy sobie "dzień dobry".

Bo chcę
chcę
chcę
chcę

nic nie dając w zamian.

1457 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
  • marka

    12 July 2010, 12:42

    Tak realnie a surrealistycznie.
    Ekstra, a zakończenie jakie!
    Pozdrawiam