Menu
Gildia Pióra na Patronite

antypatia

chcę powrotu do tych łatwych dni,
kiedy bóg wysłuchiwał moich modlitw
kiedy nie bałam się, że znowu mnie zostawią,
jak peta w zapalniczce z antypatią
kiedy nie zamartwiałam się, że zobaczy w niej to,
co zobaczył we mnie w marcu,
że pomyśli, że może to ta która będzie nosić jego
inicjały na serdecznym palcu
kiedy nie myślałam za dużo o tym jaka jestem,
że to nie wystarczające i powinnam więcej
chcę się obudzić, żeby się okazało, że mi się to życie tylko śni
chcę powrotu do tych łatwych dni

- królowa pszczół

4091 wyświetleń
43 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!