Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez Ciebie

Chcę od nowa Cię przeżyć.

Przyszedłeś, namieszałeś, zniknąłeś.
"Radź sobie sama."

Bez Ciebie
serce zapomniało jak bić,
krew zakrzepła w żyłach,
oczy nieruchomie patrzą,
usta na okrągło milczą.

Kładę się spać- wspominam.
We śnie- cierpię.
Wstaję- bez celu.

Łakomym wzrokiem błagam
o okruszek tego co miałam.

Wychudzona bez miłości.
Umieram, bo bez Ciebie
zapomniałam jak się żyje.

28 495 wyświetleń
251 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!