Menu
Gildia Pióra na Patronite

Erotyk

Chcę napisać gorący erotyk,
Ale potrzebny jest mi Twój dotyk
Bo jak opisać to, czego nie było?
Podziel się ze mną magiczną siłą…
Moje marzenie, ciut za odważne,
Moje pragnienie, dla Ciebie ważne,
Moja tęsknota w deszczu skąpana.
Tak bardzo pragnę być znów kochana.
Twoje spojrzenie takie płomienne,
Nasze pieszczoty nie są przyziemne.
Budzisz me zmysły, jesteś wspaniały.
Czuć dotyk czuły na ciele całym.
Usta zadrżały przy pocałunku,
Cała się pławię, jak w mocnym trunku
W chwilach rozkoszy, gdy jesteś ze mną,
Każda sekunda jest tak przyjemną…

/Joanna/

63 526 wyświetleń
347 tekstów
60 obserwujących
  • Nutka67

    25 March 2010, 00:07

    Co potrafi zdziałać tęsknota, prawda? Dziękuję, że lubicie moje wiersze. Pozdrawiam serdecznie.

  • roztargniona

    24 March 2010, 10:39

    wspaniały, i tak idealnie oddaje chwile spędzone przez dwoje kochanków:)