Menu
Gildia Pióra na Patronite

A SERCE

Chcę mieć kości z tytanu
i mięśnie z kamienia,
skórę z powłoki
nie do zniszczenia,
oczy chcę szklane
i kuloodporne
a serce prawdziwe,
wielkie i dobre.

70 826 wyświetleń
1129 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!