Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zamknięta w klatce własnych słabości...

Chcę kochać!
Nie potrafię...
Chcę iść do przodu!
Sił mi braknie...
Potykam się, upadam...
Chcę wstać!
Zbyt duży ciężar mnie przytłacza...
Chcę krzyczeć!
Głos mi słabnie...
Chcę kochać!
Nie potrafię...

7490 wyświetleń
35 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!