Menu
Gildia Pióra na Patronite

tankowiec

chcę ciebie mocniej
chcę w mojej Szarości

zagrajmy
zagrajmy razem w statki

trafiona zatopiona

następnym razem
nie dam się rozgromić

następnego razu
juz nie chcę
w mojej Szarości

1242 wyświetlenia
17 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!