Menu
Gildia Pióra na Patronite

💖CHCĘ💖

Chcę Cię widzieć
wciąż szczęśliwą, nigdy smutną,

kłaść się z myślą,
że Cię znowu ujrzę jutro,

być twym szczęściem chcę
i byś Ty też mym była

i być z Tobą
już na zawsze, moja miła 😘🥰

💖Dla Joasi💖

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujÄ…cych
  • Michaelowa

    15 May 2021, 15:29

    Pięknie i romantycznie 😘

    od Moon G