Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chcę Cię odnaleźć...

...
Chcę Cię odnaleźć...
za ścianą dźwięków tkanych ciszą...
Jesteś...
moim marzeniem
ulotnością
oczu pragnieniem...
wyspą...
dotykam konturów nieba
gdy snem się stajesz
i o poranku znikasz
w bezgłośnym tańcu z wiatrem...
bezsilność wiotczeje w ramionach tęsknotą...
i bez słów spada deszczem
który istnieje smutkiem tylko w moim oczach...

chcę czas zawrócić...
Anita Steciuk

15 380 wyświetleń
173 teksty
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!