Menu
Gildia Pióra na Patronite

Byś był...

Chcę...
Byś był gdy
Ciebie nie
...ma...
I nawet gdy
kochać
się
nie da...
Byś był
gdy
życie jest
i go
....nie ma...
Byś był
gdy
mojego serca
...nie ma...

11 832 wyświetlenia
154 teksty
31 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!