Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bądź.

Chcę byś był, ale Cię nie ma.
Zawsze jednak będziesz w moich wspomnieniach.
Chcę jeszcze raz dotknąć twoich rąk.
Proszę nie odchodź - przy mnie bądź.

Bądź tak długo, aż zabraknie sił
Nie chcę już więcej twarzy łzami myć
Nie chcę byś powiedział- żegnaj, już muszę iść.

Jednak sen nie może wiecznie trwać,
dlatego nie chcę się budzić, wolę spać.
Chcę jeszcze raz dotknąć twoich rąk.
Proszę nie odchodź - przy mnie bądź.

1716 wyświetleń
27 tekstów
0 obserwujących
  • annajo

    4 January 2011, 19:33

    piękny.. duży plus :)