Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oaza

Chcę być wodopojem
Dla Twoich spragnionych ust
Cichą oazą
Gdzie w cieniu moich ramion
Znajdziesz bezpieczne schronienie
Przycupnij tu z całym swoim taborem
Ciągniętym mozolnie za sobą
Daj odpocząć koniom umysłu
I wysłuchaj się w starą melodię
Skołatanego serca
Które przecież zawsze
Było Twoje

35 565 wyświetleń
299 tekstów
14 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!