Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chcę być słyszany, ale nie zostawiać śladów
Ani myśli, znajomości, nie zawierać układów
Chcę być widziany, ale nie zajmować przestrzeni
Chciałbym być tylko w Twojej kieszeni

Nie zostawiać śladów istnienia
Nie zaznać cierpienia
Chcę być potrzebny,wartościowy
Już nie chowam w piasek głowy

Im starszy jestem, młodszy się czuję
W mojej duszy promyk nadziei się snuje
Gdy czuję się młodszy, starszym się wydaję
Pod osąd twych uczuć się poddaję

Tym więcej czuję, mój wiek wydaje się realny
Związek nasz niby czysty a paranormalny
Życie to pozory, jestem tak młody jak się czuję
jak nie ma Ciebie obok... to wariuję

27 874 wyświetlenia
190 tekstów
19 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!