Menu
Gildia Pióra na Patronite

chcę być kochana
chcę być jedyna
chcę być tą ostatnią
i być z tobą szcześliwa

11 284 wyświetlenia
64 teksty
2 obserwujących
  • 3 February 2021, 20:06

    Bomba :)

  • MyArczi

    3 February 2021, 19:24

    Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.