Menu
Gildia Pióra na Patronite

. . .

Chcę być dla Ciebie zawsze i wszędzie
W pochmurne dni i wtedy, gdy wokół nikogo już nie będzie.
Powodem do wstania z łóżka, czy do zrobienia sobie śniadania
Pójściem do szkoły, zmuszaniem się do uśmiechania.
Chcę stać się częścią Ciebie i Twej codzienności
Dostarczać Ci swą obecnością dużo radości.
Chcę wspierać Cię w trudnych chwilach
I pomóc podnieść się o własnych siłach.
Nie być ciężarem, lecz przyjemnością
Twą wymarzoną rzeczywistością.
Zapewniać Tobie hormonów szczęścia
I nigdy nie chcę doczekać się Twego odejścia.

5277 wyświetleń
68 tekstów
1 obserwujący
  • 9 December 2013, 01:53

    Ładny wiersz :)