Menu
Gildia Pióra na Patronite

chcę być

Chcę być deszczem spływającym po twej twarzy
Chce być lustrem widzącym o czym marzysz
Chcę być promykiem za dnia budzącą
Chcę być w upale wodą chłodzącą
Chcę być rosą moczącą twe stopy
Chcę być melancholią smutnej nocy
Chcę być wiatrem tulącym twe ciało
Chcę iść przez życie z tobą śmiało
Chcę być duchem czuwającym nad tobą
Chcę być dla Ciebie właściwą drogą
Chcę być jasnym światełkiem w nocy
Chcę być siłą w chwilach niemocy
Chcę być w smutkach płonącą radością
Chcę być po prostu twoją miłością

11 240 wyświetleń
62 teksty
26 obserwujących
  • Myffa90

    11 December 2011, 20:02

    "Chcę" poraziło moje oczy, a "być" sprawiło, że nie chcę się tym dławić. Zrób coś z estetyką.
    Tytuł też mógłby przyciągać. Równie dobrze wcale mogłoby go nie być. Pójście na łatwiznę.

  • bogini

    11 December 2011, 17:55

    Pozdrawiam :D

  • 11 December 2011, 17:17

    Chciałem przeczytać i ciągle mi mało :)
    Chciałem ocenić i się udało :D

    Pozdraw!am

  • bogini

    11 December 2011, 16:59

    ok :)

  • bogini

    11 December 2011, 16:51

    to tak musi być :D bo to wiersz do prezentacji :D

  • bogini

    11 December 2011, 16:43

    nie rozumie