Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chcę być...

Chcę być...
cieniem podążać
za Tobą dniem
i nocą gdzie
okiem sięgnąć

Chcę być...
z Tobą bez względu
na porę roku i pogodę
nie odstępować Cię

Chcę być...
dobrym duchem
krążyć blisko
wokół Ciebie

Chcę być...
lustrem wody
przed którym kroplami
kąpiesz się i przeglądasz
codziennie

Chcę być...
biosferą którą
oddychasz co dzień
nie ograniczając
swobody i myśli

Chcę być...
myślą w której
zagłębiasz się
co prowadzi
do upragnionego celu

93 512 wyświetleń
895 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!