Menu
Gildia Pióra na Patronite

czas ucieka goni nowy rok

chcący
zgubiłam klucz u ciebie
i dla

drażnisz ze mną
serce umiera

ziąb
z wiatrem tańczą śnieżnobiałe gwiazdki
na tle błyszczących kolorowych lampek
a ich światłość woń igliwia rozgrzewa i hen niesie

wiesz
wypada

z nowym rokiem jak wtedy niedziela
może nie ostatnia

laska nebeska*

choć maleńka w zieleń ubrana
wypełnia zadanie

wspiera

Krystyna A.Sz. 23.12.2016r.

*laska nebeska- miłość niebiańska

70 238 wyświetleń
955 tekstów
61 obserwujących
  • Cris

    6 January 2017, 20:51

    Michał wzajemnie Szczęśliwego :)

  • silvershadow

    2 January 2017, 11:08

    Bardzo ładnie, Cris. Szczęśliwego 2017! ;-)

  • Cris

    26 December 2016, 15:08

    to świetnie, że lekki...
    dzięki RozaR

  • RozaR

    26 December 2016, 10:30

    Jak kartka papieru na wietrze .