Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chcąc nauczyć ją latać
w przepaść rzuciłem,
lecz coś poszło nie tak
ona chyba nie ptak.

9779 wyświetleń
103 teksty
7 obserwujących
  • Zeus

    5 January 2014, 19:49

    Dobre, naprawdę dobre... Gra mi gdzieś w środku znajomą melodią.