Menu
Gildia Pióra na Patronite

kołysanka

c e n a

hermetycznie pozamykane w jedno
myśli biegnące z przesłania
zakodowanego
kradzieży poglądów
przywłaszczają
coraz to bardziej nowe
granice
chaosu

dzień dobry państwu

głos spikera

dzień dobry nowemu państwu
jeszcze bez granicy

(prawdziwego obłędu...)

3429 wyświetleń
41 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!