Menu
Gildia Pióra na Patronite

Narodziny.

Celebruję porażki, kolekconuję złe wspomnienia,
każde niepowodzenie, to witraże przez które spoglądam na swoją przyszłość w szarych kolorach.
I lubię tak stać w bezruchu swoich emocji,
wielbiąc każdy malutki promyk nadzieji,
przedzierający się przez burzę moich niespokojnych myśli,
w tym spokojnym ładzie i porządku bezradności.
Tak dzisiaj, jak i wczoraj, tak jutro, jak i dziś,
nie chcę zniszczyć tego, co jest już zniszczone.

103 904 wyświetlenia
1596 tekstów
14 obserwujących