Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fyrfl przed jesienny

Całym w wisów szczęku
Trzęsie mną zdradzone powstanie
A jutro napadną na nas Niemcy
Tak nie ludzko przed świtem
Za dwa tygodnie Ruskie zdeptają mi sen
O Jezu
O wszyscy święci
Jak mam żyć
Nu kak

Trzęsę się cały kamień na klacie
Santo Subito co będzie jutro
Wezmę persen nie dam się
Jeszcze permen na libido
Ha walczę
Parę do kilku zdrowasiek- O Matko Boska
Ojcze mój w niebie
Rodzino co już w niebiesiech
Szepnijcie jak mam żyć

Dociągnę w październik
I zrobię rewolucję zobaczysz
Dżizou przecież te deszcze
Przecież ten krótki dzień
Żono Siostro Sprajtko
Boże mój Matko Jedyna Boska
Jak ja to przeżyje
Raaattttuuujjjjjtaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I ty Inko 24 i ty toże
Błagam!

297 715 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
  • Gaia

    18 September 2012, 12:38

    ha ha ...no nie mogę...istna masakra... ;))
    Sory, jeśli urażam śmiechem delikatnośc uczuć, no ale nie moge powstrzymać się...
    Tekst świetny :)