Menu
Gildia Pióra na Patronite

pijane nocą

Cały mój świat drży
Z nadmiaru wrażeń
Zmysłowych

Cała ja drżę
Z braku Ciebie
choć niby jesteś

I dłonie drżą
Na znak pożegnania
Choć nigdzie nie idę

A usta me
Co także drżą
Próbują zatrzymać

Oddech.

3442 wyświetlenia
54 teksty
9 obserwujących
  • Disalice

    30 June 2014, 14:12

    Wypada, nie wypada... Lubię, gdy mężczyźni czytają moje wiersze.

  • RozaR

    30 June 2014, 06:53

    Ach kobieto
    mężczyźnie wierszy twych
    czytać nie wypada