Menu
Gildia Pióra na Patronite

to coś

Całuję twoją delikatną dłoń
podobną różanym płatkom
i szyję wonną jak konwalia o wschodzie.
Usta twe swymi dotykać chcę
aby z lubością radować duszę
i oddech zespolić
w nektarze ambrozji .
Me tchnienie namiętność uwalnia,
z radością trwania w tobie
na dobre i złe-
czas mary pozamykał.
Piękna moja- podróżą dotknięta
nie lękaj się tego co przestrzeń
w czasie przyniesie
gotów jestem iść wszędzie,
gdzie ty będziesz- tam ja będę.
do końca
nie proszę o nic więcej...

14 009 wyświetleń
168 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!