Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

całuj mnie tak
bym zasmakowała nieba
pomiędzy
oddechami
chcę wykrzyczeć
imię każdej z gwiazd

to dziś

jutro znów możemy być
nieszczęśliwi

Sylwia Pryga

40 783 wyświetlenia
285 tekstów
27 obserwujących
  • 7 July 2020, 21:24

    Śliczne. :)

  • Maciek Zz

    7 July 2020, 10:23

    Niech jeszcze na jutro nie zabraknie
    nektaru, którego każdy łaknie ;)

  • Sylwia P.

    7 July 2020, 05:54

    Maciek, oj tak. Pamiętając ze tylko jeden wiersz dziennie chciałam zaczepić o dzień pocałunku :)

  • Maciek Zz

    6 July 2020, 22:21

    Sylwia zmieściłaś się w kwadransie studenckim.