Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

***

całuj mnie tak
bym zasmakowała nieba
pomiędzy
oddechami
chcę wykrzyczeć
imię każdej z gwiazd

to dziś

jutro znów możemy być
nieszczęśliwi

Sylwia Pryga

W Dzień Pocałunku

40 784 wyświetlenia
285 tekstów
27 obserwujących
  • Sylwia P.

    28 November 2020, 22:24

    Maćku, dziękuję, miłe uwieńczenie dnia pocałunku 😉

  • Sylwia P.

    28 November 2020, 20:05

    Tak Piotrze, bo to ma trwać i trwać...

  • marka

    28 November 2020, 17:41

    Tych gwiazd to jest dużo...

  • Sylwia P.

    28 November 2020, 09:06

    Ojejjjj 😍 łapię, łapię i chowam 😁

    od yestem
  • 28 November 2020, 08:40

    Masz cmoka od smoka. :* :))