Menu
Gildia PiĆ³ra na Patronite

Do Ksiezniczki

Cale moje zycie czekalem...
Dwadziescia wiosen...
Szmat czasu...
Wiedzialem ze czegos mi brak
a brakowalo mi drugiej polowki mojej duszy rozdartej.
Zycie bylo mi ciemnym tunelem,
w ktorym odnalazlem swiatlo
po raz pierwszy patrzac w twoje oczy.
Nic nie jest piekniejsze i bardziej harmonijne od Ciebie.
Dajesz mi przyjemnosc gdy sie usmiechasz
tak szczerze prosto z SERCA.
Widzialem ten usmiech nie raz, nie dwa.
Jestes dla mnie wystkim...
Urodzilem sie po to zeby Cie kochac...
Na dobre i na zle...
Jeszcze dluga droga przede mna,
ale juz wiem,
ze nie bede kroczyl nia sam...
W noc pelna gwiazd
to Ty jestes najpiekniejsza z nich
Poniewaz zadna nie blyszczy tak pieknie jak Ty.
Opiekuj sie moim sercem,
ktore podarowalem Tobie.
Na znak istniejacej Prawdziwej Milosci...
Naszej Milosci.
Kocham Cie...

11Ā 147 wyświetleń
38 tekstĆ³w
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. BądÅŗ pierwszy!