Menu
Gildia Pióra na Patronite

Całe życie palcem pisane po wodzie
A może po czystej wódzie
Żyjemy w tej obłudzie
Myślimy o jakimś cudzie
Dobroci za grosz szukamy
Ale czy sami coś oddamy
Serce płonie i pęka z miłości
Rozum nie widzi radości
Smutek krąży w sercu człowieka
Nikt nie wie co go czeka

27 799 wyświetleń
188 tekstów
19 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!