Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieprzemyślane

Całe moje życie jest,
takie nieprzemyślane.
Patrząc na najmniejszy gest,
wszystko znów niedograne.
Chciałam dobrze a wyszło,
jak to zwykle wychodzi.
Bokiem mi szczęście prysło,
a nowe się nie rodzi.
Bo kolejny trudny dzień,
pełen wyborów, pytań.
Czy uda się zrobić zeń,
odwrotność Titanica?

13 601 wyświetleń
129 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!