Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kraina marzeń

Całe miasto utonęło w białym puchu
Wieczór z ciepłą herbatą przy kominku
Cały świat już zasną
A ona w głowie układa nowe historie

W marzeniach jest piękną kobietą
Ma dom, psa i kochającą rodzinę
Wesoły śmiech dzieci rozlega się w ogrodzie
W marzeniach jest szczęśliwa

Razem z wschodzącym słońcem powróciła rzeczywistość
Ona przywitała ją ze smutkiem w sercu
Ale mimo wszystko z uśmiechem na twarzy
Kolejnej nocy znów wróci do krainy marzeń

163 wyświetlenia
10 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!