Menu
Gildia Pióra na Patronite

Skomplikowana

Całą sobą zdobywam, choć potem to tracę,
mam Cię przy sobie, by potem podwójnie zatęsknić,
układam wszystko… a szukam pośród rozrzuconych myśli,
nie chcę myśleć o Tobie, a myślę- chociaż Ty nie myślisz….
Udaję, żebyś mógł odnaleźć prawdę,
mówię „nie”, chociaż chce żeby było inaczej,
ograniczam radość by zostawić miejsce dla smutku,
jestem silna choć wołam ratunku,
pytam czy chcesz odejść, a już za Tobą płaczę,
wołam "odejdź"- błagam "zostań…"
i robię to znów, myśląc zupełnie inaczej..

składam słów labirynty
choć sama się w nich gubię...

może czasem na mnie spójrz... nie słuchając tego co mówię :(

5428 wyświetleń
60 tekstów
12 obserwujących
  • czarnulkaa

    24 March 2013, 12:49

    skomplikowane i to jak- a któż nie lubi wyzwań, jesteśmy niełatwą zagadką którą chcecie i tak poznać, ewentualnie próbować rozwiązać....

    a słowa że jesteśmy "zbyt" skomplikowane to troszkę ograniczanie umysłu, który jest ambitny, i chce ciągle szukać odpowiedzi.

  • zugimihau

    24 March 2013, 12:06

    jesteście za skomplikowane dla nas;P

    http://demotywatory.pl/3781309/Jesli-za-kims-tesknisz-NAPISZ -

    moja propozycja:)