Menu
Gildia Pióra na Patronite

Całą sobą czekam
zastygam w bezruchu
zamarzam
owiewana chłodnymi spojrzeniami
zimne oddechy dmą w moje żagle
odprawiając mnie malowniczo
ku portowi matczynemu
portowi
z którego najtrudniej wypłynąć...

24 664 wyświetlenia
419 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!