Menu
Gildia Pióra na Patronite

hamakiem przez świat

bywam tak powtarzalny
a nie trafiam na siebie

każdego dnia inaczej

a gdy już spotkam, to prawda
o północy nieprzespanej

miewam tak głębokie sny
że nawet bezsenność
to tylko kolejny z nich

11 509 wyświetleń
204 teksty
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!